Vegaani nugetit

Vegaani nugetit (helppo resepti)

Jos olet vegaani tai etsit vain terveellisempää vaihtoehtoa kananugeteille, nämä vegaaniset nugetit ovat sinua varten! Nämä erilaisista pavuista ja vihanneksista valmistetut nugetit sisältävät runsaasti proteiinia ja kuitua, ja ne ovat ehdottoman herkullisia. Tarjoile ne suosikkidippikastikkeesi kanssa tai nauti ne sellaisenaan – kummassakin tapauksessa rakastat varmasti näitä vegaaninugetteja!

2. Mistä vegaaniset nugetit on tehty?

Vegaaninugetit on valmistettu erilaisista pavuista ja vihanneksista, minkä ansiosta niissä on runsaasti proteiinia ja kuitua. Ne ovat myös ehdottoman herkullisia, ja niitä voi tarjoilla suosikkidippikastikkeesi kanssa tai nauttia sellaisenaan.

3. Miten vegaaniset nugetit valmistetaan?

Vegaaninugetit valmistetaan erilaisista pavuista ja vihanneksista. Pavut ja vihannekset sisältävät runsaasti proteiinia ja kuitua, ja ne ovat ehdottoman herkullisia. Vegaaninugetit sisältävät myös runsaasti proteiinia ja kuitua. Vegaanisten nugettien valmistamiseksi papuja ja vihanneksia keitetään ensin. Sitten nugetit muotoillaan. Lopuksi nugetit paistetaan.

4. Vegaanisten nugettien edut

Jos etsit terveellisempää vaihtoehtoa kananugeteille, nämä vegaaniset nugetit ovat sinua varten! Nämä erilaisista pavuista ja vihanneksista valmistetut nugetit sisältävät runsaasti proteiinia ja kuitua, ja ne ovat ehdottoman herkullisia. Tarjoile ne suosikkidippikastikkeesi kanssa tai nauti ne sellaisenaan – kummassakin tapauksessa rakastat varmasti näitä vegaaninugetteja!

5. Vegaanisten nugettien maku

Olettaen, että pidät kananugettien mausta, rakastat varmasti myös näiden vegaanisten nugettien makua! Ne on valmistettu erilaisista pavuista ja vihanneksista, joten ne ovat täynnä makua. Niissä on myös runsaasti proteiinia ja kuitua, joten ne ovat loistava vaihtoehto, jos etsit terveellisempää vaihtoehtoa kananugeteille. Tarjoa ne suosikkidippikastikkeesi kanssa tai nauti ne sellaisenaan – kummassakin tapauksessa rakastat näitä vegaanisia nugetteja varmasti!

6. Näin valmistat vegaanisia nugetteja

Jos olet vegaani tai yksinkertaisesti etsit terveellisempää vaihtoehtoa kananugeteille, nämä vegaaninugetit ovat sinua varten! Nämä erilaisista pavuista ja vihanneksista valmistetut nugetit sisältävät runsaasti proteiinia ja kuitua, ja ne ovat ehdottoman herkullisia.

Näiden nugettien valmistamiseen tarvitset seuraavat ainekset:

-1 tölkki mustia papuja, valutettu ja huuhdeltu.

-1/2 kupillista keitettyä maissia

-1/4 kupillista kuutioitua punasipulia

-1/4 kupillista kuutioitua vihreää paprikaa

-1 pellavamuna (1 ruokalusikallinen jauhettuja pellavansiemeniä + 3 ruokalusikallista vettä, sekoitetaan ja asetetaan sivuun 5 minuutiksi).

-1/2 kupillista korppujauhoja

-1 tl chilijauhetta

-1 tl savustettua paprikaa

-1 tl valkosipulijauhetta

-1/4 tl suolaa

-1/4 kupillista oliiviöljyä paistamiseen

Tee nugetit yksinkertaisesti lisäämällä kaikki ainekset (oliiviöljyä lukuun ottamatta) tehosekoittimeen ja jauhamalla, kunnes kaikki on yhdistetty, mutta vielä kokkareista.

Kuumenna oliiviöljy suuressa pannussa keskilämmöllä. Kun se on kuumaa, lisää lusikallinen nugettiseosta pannulle ja paista 3-4 minuuttia per puoli tai kunnes se on kullanruskeaa.

Tarjoa nugetit suosikkidippikastikkeesi kanssa tai nauti ne sellaisenaan – kummallakin tapaa olet varmasti tyytyväinen.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.